Jonizator i prečistač vazduha XJ-801

U potpunosti poboljšava životne uslove u vašem vozilu. Stvara čist i svež vazduh, vožnju čini udobnijom i manje zamornom.

Cena: 2590.00din. Dodaj u korpu

Vaš automobil predstavlja možda najzagadjeniju sredinu u Vašom okruženju. Svakodnevno ste vožnjom u automobilu izloženi najrazličitijim zagadjenjima iz vazduha jer su vrata i prozori u Vašem vozilu skoro uvek zatvoreni što omogućuje bakterijama da se razmnožavaju u velikom broju.

Duvanski dim, prašina, smog, bakterije i virusi ono su što iz dana u dan predstavlja opasnost po Vaše i zdravlje Vaših saputnika.
Revolucionaran proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 801" radi na poboljšanju kvaliteta vazduha koji udišete i uspešno eliminiše zagadjivače vazduha u Vašem vozilu.
Njegovom upotrebom sprečićete simptome umora, pospanosti, glavobolje i biti dovoljno svesni da aktivno učestvujete u vožnji.

Nedovoljan priliv kiseonika u mozgu vrlo nepovoljno utiče na funkcije u organizmu i kao posledice ima brojne probleme koje upotrebom "Prečistača XJ 801" nećete osetiti. Konstantno udisanje istog vazduha dovodi do povišenja nivoa ugljen monoksida u vazduhu i predstavlja opasnost po ljudsko zdravlje.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 801" radi na bazi jonizujućeg lahora koji eliminiše nečistoće iz vazduha i znatno poboljšava kvalitet vazduha u Vašem vozilu. Ne koristi motor ni ventilator što ga čini apsolutno bešumnim. Nečujna cirkulacija vazduha za svega nekoliko minuta rada "Prečistača XJ 801" unutrašnjost Vašeg vozila učiniće prijatnom i osveženom.

Poseduje senzor kretanja koji se automatski uključuje i isključuje u zavisnosti od toga da li su kola u pokretu ili su parkirana.
Još jedna pogodnost ovog neverovatnog uredjaja je crvena lampica koja svojim svetlucanjem može poslužiti kao zaštita od kradje, jer imitira sigurnosni alarm.

Pomoću elektrostatičkog prstena "Prečistač XJ 801" sakuplja nečistoće iz vazduha i isti ostavlja svežim i čistim.
Svojim dizajnom idealan je za instalaciju na instrument tabli jer poseduje prilagodljiv nosač. Kao priključak koristi upaljač za cigarete u Vašim kolima ili 4 baterije.


Na Vama je da odlučite kakve uslove u Vašem vozilu želite. Jonizator vazduhe "Prečistač XJ 801".

  • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
  • Senzor kretanja se automatski uključuje i isključuje Imitacija sigurnosnog alarma za vozila
  • Bešumni dizajn bez motora
  • Mala potrošnja i štednja energije (koristi samo 2W)
  • Neutrališe neprijatne mirise, osvežava vazduh
  • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
  • Senzor kretanja se automatski uključuje i isključuje Imitacija sigurnosnog alarma za vozila
  • Bešumni dizajn bez motora
  • Mala potrošnja i štednja energije (koristi samo 2W)
  • Neutrališe neprijatne mirise, osvežava vazduh

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link