Jonizator i prečistač vazduha XJ-1000

Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora, pločasti sakupljač prašine, lako se čisti.

Cena: 4990.00din. Dodaj u korpu

Proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 1000" savršen je uredjaj za eliminaciju nečistoća iz vazduha u zatvorenim prostorijama. Kancelarije i domovi u kojima živimo i boravimo predstavljaju idealne sredine u kojima se sa lakoćom razmnožavaju bakterije i mikroorganizmi.

Unutrašnjost Vaše kuće ili poslovnog prostora usled neredovnog provetravanja postaje savršeno mesto za sakupljanje nečistoća koje mogu znatno da ugroze Vaše i zdravlje ljudi sa kojima živite ili radite. Ustajao vazduh i neprijatni mirisi mogu da utiču na Vaše raspoloženje i da uzrokuju nespokojstvo, zamor, pospanost, razdražljiosti i depresiju.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 1000" odlikuje se veoma brzom sterilizacijom vazduha i uništavanjem bakterija. Konstruisan je tako da omogućava prisustvo negativnih jona i aktivnog kiseonika u zatvorenim prostorijama.

Prisustvo čistog vazduha i negativnih jona pomaže ljudskom organizmu da bolje funkcioniše i ubrzava njegov metabolizam čineći da se osećamo svežije, zadovoljno i odmorno.
Budući da je potpuno nečujan i da radi bez motora njegovo prisustvo u Vašem domu, kancelariji ili automobilu gotovo da nećete ni primetiti, ali ćete zasigurno osetiti razliku u kvalitetu vazduha koji udišete.
Dizajniran je tako da štedi energiju i troši svega 3,4 W. Sastoji se od pločastog sakupljača prašine koji se veoma lako čisti, čime smanjujete Vaše troškove jer nema potrebe da kupujete filtere za jonizator vazduha "Prečistač XJ 1000".

Jonizator vazduha radi na principu statičkog elektriciteta i time smanjuje simptome astme, bronhitisa, polenske griznice i alergijskih oboljenja koja se mogu javiti u okruženju gde borave kućni ljubimci ili gde se zadržava prašina, polen i drugi vidovi nečistoća.
Idealan je za postavljanje na zidu ili na radnoj površini. Možete po svojoj želji izabrati da li ćete ga postaviti u kancelariji, spavaćoj ili dnevnoj sobi, kupatilu, kuhinji ili u automobilu.

Sprečite razmnožavanje bakterija, grinja, plesni i drugih štetnih mikroorganizama upotrebom jonizatora vazduha "Prečistač XJ 1000".

 • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
 • Nečujan, bez motora
 • Štedi energiju,troši samo 3,4 W
 • Pločasti sakupljač prašine, lako se čisti
 • Nije potrebna zamena filtera
 • Vazduh održava čistim i svežim
 • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
 • Nečujan, bez motora
 • Štedi energiju,troši samo 3,4 W
 • Pločasti sakupljač prašine, lako se čisti
 • Nije potrebna zamena filtera
 • Vazduh održava čistim i svežim

Želim da vas obavestim da mi stanujemo u kući koja je stara 76 godina, da imamo dva pušača, dva nemirna dečaka, dve mačke, dva psa i jednu pticu. Kupili smo dva aparata za prečišćavanje vazduha u zatvorenom prostoru i kupujemo još dva, zašto, vi već znate odgovor, zbog toga što su efikasni. Nema više mirisa duvana, što je veliki plus, a druga velika prednost je da u kući ima manje prašine. Ranije sam morala svakih par dana da brišem prašinu, ali više ne moram. Mnogo vam hvala zbog toga. Još jedna velika prednost je što jonizatori u dečijim spavaćim sobama pomažu da moji sinovi mnogo bolje spavaju noću. Još jednom mnogo vam hvala na vašem izvanrednom proizvodu.

C. Bregel, Severna Karolina

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link