Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000

Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora, uklanja miris duvana, eliminiše bakterije i viruse.

Cena: 12990.00din. Dodaj u korpu

Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i proizvodi svež i čist vazduh u prostorijama po Vašem izboru.

Svedoci smo sve većeg zagadjena životne sredine a zatvorene prostorije u kojima boravimo idealna su mesta za razmnožavanje velikog broja bakterija koje ugrožavaju zdravlje ljudi.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" stvara negativne jone kojima ispunjava vazduh i čini ga obogaćenim kiseonikom čime dovodi do menjanja kvaliteta vazduha koji nas okružuje.

Negativni joni pozitivno utiču na ljudski organizam i poboljšavaju mnoge funkcije u telu. Boljom apsorpcijom kiseonika u krvi ljudski organizam se oslobadja umora, nesanice, glavobolje i melanholije. Ojačan organizam i poboljšan metabolizam prisustvom negativnih jona u stanju je da se izbori sa mnogim simptomim prehlade i gripa.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" poseduje elektrostatički filter koji služi za sakupljanje najsitnijih čestica nečistoća koje lebde u vazuhu poput polena, grinja, budji, duvanskog dima i drugih alergena.

Dizajniran da bude apsolutno bešuman i da radi bez motora uz minimalnu potrošnju energije od samo 6W/h. Poseduje filter koji se vrlo jednostavno skida i čisti pod mlazom čiste vode. Preporučuje se čišćenje filtera nakon dve nedelje rada "Prečistača XJ 2000". Možete ga smestiti na bilo kom mestu u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Neprijatno mirisi više neće narušavati mir Vašeg doma ili kancelarije upotrebom jonizatora vazduha "Prečistača XJ 2000".
Bez dodavanja ikakvih hemikalija svež i čist vazduh postaće deo Vaše svakodnevice. Izaberite najbolji jonizator vazduha na trzistu "Prečistač XJ 2000".

 • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
 • Mikrokompjuterska kontrola, automatski radni ciklus
 • Bešuman rad, bez motora
 • Elektrostatički filter, neutrališe otrovne gasove
 • Nema zamenjivog filtera, jednostavno čišćenje
 • Uklanja miris duvana, eliminiše bakterije i grinje
 • Štedi energiju - troši samo 6 W/h
 • Održava vazduh čistim i svežim
 • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
 • Mikrokompjuterska kontrola, automatski radni ciklus
 • Bešuman rad, bez motora
 • Elektrostatički filter, neutrališe otrovne gasove
 • Nema zamenjivog filtera, jednostavno čišćenje
 • Uklanja miris duvana, eliminiše bakterije i grinje
 • Štedi energiju - troši samo 6 W/h
 • Održava vazduh čistim i svežim

Juče mi je stigla porudžbina i prvi put sam ga isprobao prošle noći. Prosto ne mogu da poverujem kako sam se sjajno osećao jutros. Spavao sam na trosedu, koji nije u baš najboljem stanju za spavanje, i to kao stena. Bez glavobolje, disanje sjajno, nos mi nije bio zapušen. Godinama nisam tako dobro spavao i, verovali ili ne, osećam se 10 dogina mlađim! Uopšte nisam koristio svoj aparat za disanje a još uvek se osećam SJAJNO. Već sam ispričao svojoj bivšoj o vašim prečistačima vazduha. Jonizator XJ-2000 je neverovatan.

J. Mesik, Minesota

Šaljem vam svoje komentare i komentare naših gostiju koji nam dolaze u kuću. Obožavamo jonizator XJ-2000 – smestili smo ga u našu središnu sobu/sobu za zabavu. Uključen je 24 sata dnevno. Vazduh je svež – kao da pada kiša u kući. Komentari naših gostiju – ne kijam zbog prašine u vazduhu kao pre. Drugi gost – obožavam svež miris kod vas. Svojim gostima kažem da je to zbog prečistača vazduha koji čisti vazduh. Još jednom vam zahvaljujemo na čistijim plućima i zdravijem životu.

Zadovoljan kupac,

Tom Roen, Srednji Zapad

Obično moramo mom sinu da dajemo lekove za sinuse svake večeri pre spavanja da bi mu sinusi bili čisti. Mrzim što moram to da radim pošto lekovi utiču na to da “ne bude baš pri sebi”. Prvi put kada smo počeli da koristimo jonizator XJ-2000 uspelo mu je da diše tokom cele noći bez ikakvih lekova. Takođe i moja ćerka se obično budi oko ponoći i zove mamu. Od kada smo postavili jonizator u njenu sobu ona spava po celu noć. Pretpostavljam da uspeva bolje da se naspava. Hvala vam i jedva čekam da nam stigne jpš jedan naručeni apareat.

L. Mackelprang, Kalifornija

Dobro jutro!

Tek nedavno sam kupio jedan NeoTec XJ-2000 jonizator i moram da se složim sa svim drugim kupcima koji su vam pisali da vam kažu kako su srećni što su u društvu vašeg proizvoda. Jonizator mi je u spavaćoj sobi i prosto ne mogu da poverujem koliko lepše moja soba miriše…ja sam strasni pušač kao i moj cimer i sate provodimo u spavaćoj sobi za kompjuterom posle posla i vikendom, dešavalo se da u sobi bude tako neprijatan miris!
Svašta sam isprobao, imao sam automatski osveživač vazduha, tokom dana držim otvorene prozore da uđe svež vazduh ali ništa nije imalo takvog efekta kao do sada. Prosto ne mogu da verujem koliko je vaš proizvod efikasan! Zaista bih želeo da kupim još jedan aparat za dnevnu sobu i molim vas obavestite me da li postoji popust kada se kupuju dva aparata.

Molim javite mi. Hvala.

C. Ksavijer, Njujork

Tek što su mi stigli poštom. Uključeni su nešto duže od jednog sata, a razlika je očigledna. Moji problemi sa sinusima su ublaženi, a više nije tako zagušljivo u kući. Kuća ponovo počinje da odiše svežinom…. Hvala.

R. Šrubi, Viskonsin

Jonizatori XJ-2000 su mali, bešumni su, a za moje potrebe su izuzetno efikasni.
Ja mogu da osetim ozon i po tome znam da rade. U stanu od 79 m2 koristim 2 jonizatora koji su uključeni na “slabo - LOW” , i efekat je odličan. Dva su u prizemlju i dva na spratu i postavljeni su na vrh polica za knjige na oko 2m od poda.
Još jednom hvala vam na vašim informacijama i izvrsnoj usluzi. Teško je danas napraviti dobru trgovinu, ali sigurna sam da je ovo dobra trgovina. Pričaću i drugima o vašim proizvodima. Skidam šešir vašoj kompaniji. Zaista sam prezadovoljna.
Ako vam zatreba da to i potpišem, javite. Biće mi zadovoljstvo da vas hvalim.

M. Davidson, KS

Kupila sam dva jonizatora XJ-2000 za naš Kozmetički salon prošle nedelje. Oduvek me brinulo što ima mnogo prašine i zagađivača u vazduhu u salonu. Prašine od noktiju, isparavanja acetona i drugih kozmetičkih mirisa. Sledećeg jutra po ulasku u salon svi naši radnici su primetili fantastičnu promenu. Svi uobičajeni mirisi u našem salonu prosto su nestali. Ja toplo preporučujem ovaj proizvod svima i verovatno ćemo ih postaviti i u našoj kući.

V. Martin, Sarasota, FL

Želim da vam kažem koliko sam zadovoljan jonizatorom XJ-2000. Kupio sam dva aparata pre nekoliko nedelja i jedan sam stavio u svoju spavaću sobu baš da proverim njegovu efikasnost s obzirom da mi imamo mačku koja uporno spava kod naših nogu. Posle dve nedelje korišćenja teško mi je da zamislim kako sam mogao da živim tolike godine bez vašeg fantastičnog proizvoda. Nema više zagušljivog vazduha, nos mi više ne curi tako mnogo, a NEMA više ni hrkanja (bar tako kaže moja supruga).

Najvažnije je to da se ja osećam mnogo bolje nego ranije. Moj lekar je predlagao da probam sa prečistačem vazduha, ali nije mi dao nikakva specifična uputstva. Učinilo mi se da je vaš proizvod najbolji kada sam se raspitivao. Fantastično poboljšanje koje osećam potkrepljuje ovaj moj zaključak. Hvala vam što ste napravili ovako izvanredan proizvod koji je uz to i po ceni dostupan. Planiram da kupim jedan jonizator za kancelariju i još jedan za moju kćerku.. Mnogo vam hvala i želim vam da i ubuduće ovako uspešno radite.

Pozdrav

Kendal Redmond, Vajoming

Baš prošlog četvrtka stigao mi je jonizator XJ-2000 i već danas više uopšte ne osećam miris kućnih ljubimaca. Kupio sam ga baš zbog mirisa iz posude sa peskom za mačke. Sada sam spreman da naručim po jedan jonizator XJ-2000 za svaku sobu!

M. Spier, Indijana

Ja živim u kući sa još četiri osobe i počeli smo da koristimo jonizatore kako bi se oslobodili mirisa dima koji je ostao u kuhinji kada je nekome u mikrotalasnoj pećnici izgorela činija napravljena od kukuruzne ljuske ili tako nečeg sličnog.
Dugo smo čistili kuhinju koristeći sunđere za čišćenje čađi, ali svi u kući se slažu da uporni miris dima nije bio uništen sve dok nismo postavili jonizatore u kuhinju na nekoliko dana.
Sada nas dvoje koji patimo od alergije na prašinu imamo jonizatore u svojim spavaćim sobama. Moj uporni alergijski kašalj se izgubio, a i Vanesa se oseća mnogo bolje.
Očigledno je da je vaš proizvod kod nas veliki hit. Zahvaljujemo se u ime celokupnog domaćinstva.

C. Šalifouks, Masačusets

Danas popodne dobio sam jonizator XJ-2000. Toliko je tih da sam neprestano proveravao da li je uopšte uključen. Međutim kako je popodne odmicalo, UVERIO sam se da radi jer ZA JEDNO POPODNE moje kijanje je nestalo i oči su prestale da mi suze! Svaki dan usisavam jer sam izuzetno alergična na prašinu. Ali, ni svo usisavanje na svetu ne može da da takve rezultate kao što je jedno popodne sa jonizatorom XJ-2000.
Rekla bih da je to isuviše dobro da bi bilo istinito, ali pošto po ceo dan radim u jednoj prostoriji, a jonizator XJ-2000 je jedini dodatak i jedina promena u njoj, znači da nema sumnje. Današnji dan se izdvaja kao jedini dan u proteklih nekoliko meseci da sam osetila olakšanje. Zaista neverovatno!

J. Mekneli, Masačusets

Pišem vam da vas obavestim koliko sam oduševljena jonizatorom XJ-2000.

Patim od alergije još od ranog detinjstva. Preselila sam se u Misuri pre 6 godina, i od tada su moje alergije strašne. Uzimam tipične lekove protiv alergije (Claritin, Zyrtec, i Flonase), ali dešava mi se još uvek da imam po koji loš dan.
Kada su stigli dva jonizatora XJ-2000 bila sam veoma iznenađena njihovim izgledom. Lepo izgledaju, savremeno, i savršeno se uklapaju u svaki prostor. Ali, ono što je još važnije je njihov efekat. Posle četiri dana rada jonizatora uočila sam značajna poboljšanja u disanju i simptomima alergije. Manje kašljem dok sam kod kuće, i više ne osećam miris cigareta koji dolazi od mojih komšija iz stana ispod mene. Primetila sam čak i da ima manje prašine u mom stanu! Za nekoliko nedelja kupiću još jedan aparat za moju kancelariju.

Mnogo vam hvala na ovom izvanrednom aparatu!

B. Tomas, St Luis, Misuri

Imam sina od 4.5 godine. Od samog rođenja imao je problem sa disanjem, jer je rođen u martu, a u to doba godine je još uvek bila uključena TA peć. Odlazili smo kod lekara po pomoć, ali oni su nam govorili da je alergičan na "nešto", da treba da zamenimo prekrivač, dušek, poskidamo zavese, sklonimo tepih itd. Kod prijatelja smo videli jonizator i oni su nam ga posudili da probamo da li će to pomoći. I pomoglo je. Lekar nas je pitao sta smo uradili, ali kada smo mu rekli, rekao je Da, Da, ali sa nevericom. Nama je pomoglo, pa zato i pišem da bi i drugi ljudi probali.

Suzana Milasinović, Kraljevo

Ovim putem želim da vas pozdravim i da vam kažem da sam ne prezadovoljna nego i više od toga sa Neo Tec jonizatorom. Duže vreme smo ja i suprug ramišljali šta bi bilo idealno da neutrališe duvanski dim u našem stanu pošto smo oboje pušači, i odlučili smo se za NeoTec jonizator, kupili smo ga pre 3 dana i stavili u prostoriju de pušimo, a drugi u dečiju sobu kod bebe, prvo sam bila malo skeptična jer nisam mislila da će nešto da pomogne, ali sada sam stvarno oduševljena prosto nemogu da verujem da to malo čudo ima takvo magično dejstvo. U stanu se više apsolutno neoseti dim i nema više potrebu da sprejišem po ceo dan sa kojekavim osveživačima, prašine uopšte nema što je neverovatno, a u bebinoj sobi kao da sam negde u planini, prosto me oduševilo i nebi ga menjala ni zašta zato sada preporučujem svima jer je stvarno efikasno!!!

Aleksandra Milošević, Sombor

Ovo je stvarno super proizvod.
Koristim ga vec 2 godine.
Svaka preporuka.

Petar Maletic

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link