Mali EKO PAKET 1

Ekološki proizvod koji omogućava pranje veša bez korišcenja skupih i štetnih deterdženata. Vek trajanja do 5 godina!

Cena: 790.00din. Dodaj u korpu

Magic ball-kugla za pranje sudova

Mali eko paket za pranje veša sastoji se iz 3 elementa:
- jedne kugle za pranje veša
- jedne kugle za pranje sudova
- jednog stikera za fleke

Kugla za pranje veša "Magic ball" koristi najnoviju tehnologiju pranja na bazi keramičkih kuglica čiji je osnovni zadatak da menjaju strukturu vode odnosno povećavaju nivo ph vrednosti u istoj. Na sličnom principu rade i mnogobrojni deterdženti za pranje veša, medjutim ono što "Magic ball" kuglu izdvaja je činjenica da je apsolutno ne škodljiva po ljudsko zdravlje.

Napravljena tako da za svoj rad ne koristi nikakve štetne hemikalije koje mogu izazvati brojne alergijske reakcije "Magic ball" kugla za pranje veša na najsigurniji način uklanja nečistoće sa Vaše odeće. Svojim radom uz pomoć dva snažna magneta omekšava vodu u Vašoj veš mašini, sprečava pojavu kamenca, rdje i odstranjuje jedinjenja hlora u vodi.

Stvaranjem negativnih jona koji aktiviraju molekule vode "Magic ball" kugla se bori protiv masnoća, prljavština i fleka na Vašoj odeći jer čini da voda duboko prodire unutar tkanine. Kao rezultat pranja veša "Magic ball" kuglom dobijate čist, mirisan i mekan veš koji ćete sa zadovoljstvom nositi na sebi. Boje na Vašoj odeći biće sačuvane a možete koristiti "Magic ball" kuglu za pranje svih vrsta tkanina na bilo kojoj temperaturi.

Jednu "Magic ball" kuglu za pranje veša možete koristiti i do 1500 puta, što je čini izuzetno ekonomičnim proizvodom. Kupovinom "Magic ball" kugle uštedećete Vaš novac i doprineti očuvanju životne sredine.

Eco Ball- kugla za pranje sudova

Veoma efikasan proizvod odnosno zamena za deterdžent za pranje sudova "Eco ball" ekološka kugla predstavlja inovaciju na tržištu. Svojom izuzetno snažnom sposobnošću čišćenja u mogućnosti je da u potpunosti zameni tablete za mašinsko pranje sudova.

Kugla za pranje sudova "Eco ball" napravljena je od materijala koji ne nagriza i ne oštećuje Vaše posudje bilo da se radi staklenom ili keramičkom. Više od 80 prirodnih minerala koji se nalaze unutar "Eco ball" kugle obezbedjuju Vam najviši vid ekološkog pranja posudja. Radi na principu omekšavanja vode za pranje uz pomoć dva magneta koji eliminišu pored nečistoća, rdju i kamenac u velikoj meri.

Kuglu za pranje veša "Eco ball" možete koristiti i do 1000 puta, što Vam omogućava da uštedite Vaš novac jer ne morate stalno iznova da kupujete skupe deterdžente i tablete za pranje sudova u mašini. U proseku možete je koristiti oko 3 godine, bez ikakve potrebe za dodavanjem deterdženata u mašinu za pranje posudja. Izuzetno efikasan i bezbedan način pranja posudja dostupan Vam je kupovinom ekološke kugle "Eco ball".

Sve što je potrebno sa Vaše strane da uradite jeste da "Eco ball" kuglu ubacite u mašinu za pranje sudova blizu raspršivača vode tako da strane sa rupicama budu okrenute na gore i na dole i kada uključite mašinu ona počinje sa delovanjem. Zaprljani sudovi postaće Vaša prošlost upotrebom ove neverovatne kugle. Jednom mesečno ostavite ih 2-3h da se regenerišu na suncu, a posle svakog pranja ih isperite.
Opredelite se za vrlo učinkovit i ekološki način pranja posudja sa "Eco ball" kuglom.

Sticker za fleke

Odstranjivač upornih i tvrdokornih mrlja na Vašoj odeći "sticker za fleke" inovativni je proizvod firme "Medisana" i za relativno kratko vreme postao je sve traženiji zbog svog učinka.
Ekološki način uklanjanja fleka sa Vaše omiljene garderobe pružiće Vam mogućnost da bez razmišljanja o štetnosti po Vaše zdravlje savršeno bezbedno koristite ovaj proizvod.

Možete ga koristiti za uklanjanje fleka na odeći, različitim vrstama tkanina, stolnjacima, tepisima, koži i vinilu. Vrlo je jednostavan za korištenje. Sve što je potrebno da uradite je da odredjenu fleku navlažite toplom vodom, nanesete stik na istu i isperete kroz 3-5 minuta.

Garantujemo Vam da ćete biti oduševljeni učinkom odstranjivača mrlja u stiku.

 • Omogućava efikasno pranje veša bez korišcenja skupih i štetnih deterdženata
 • Odstranjuju buđ i bakterije
 • Alkali povećavaju pH vrednost vode kao kod standardnih deterdženata
 • Odstranjuju jedinjenja hlora u vodi
 • Uvećavaju molekularno kretanje vode cime se obezbeđuje snažnije pranje
 • Snažni magneti smanjuju kamenac i rđu u mašinama za pranje veša
 • Za preko 1500 pranja!
 • PAKET SADRŽI: 1 kuglu za pranje veša 1 kuglu za pranje sudova 1 sticker za fleke
 • Omogućava efikasno pranje veša bez korišcenja skupih i štetnih deterdženata
 • Odstranjuju buđ i bakterije
 • Alkali povećavaju pH vrednost vode kao kod standardnih deterdženata
 • Odstranjuju jedinjenja hlora u vodi
 • Uvećavaju molekularno kretanje vode cime se obezbeđuje snažnije pranje
 • Snažni magneti smanjuju kamenac i rđu u mašinama za pranje veša
 • Za preko 1500 pranja!
 • PAKET SADRŽI: 1 kuglu za pranje veša 1 kuglu za pranje sudova 1 sticker za fleke

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link