TOUCH CLEAN 80gr.CAR

TouchClean - visokotehnološka smeša za čišćenje u automobilu

Cena: 690.00din. Dodaj u korpu

Šta je TouchClean?
Ispitivanja širom sveta pokazala su da je nivo štetne nečistoće na tastaturama viši od nečistoće u javnim toaletima i često se na njima nagomilavaju ogromne količine prljavštine i otpada (kao što su dlake, mrtva koža, hrana i prašina)! Prljava, a često i zaražena tastatura, ostaci tonera u štampaču i ostali prljavi predmeti mogu naštetiti vašem zdravlju i ozbiljno dovesti u pitanje rad vaših elektronskih uređaja. Rešenje je TouchClean!

TouchClean je revolucionarno sredstvo za čišćenje! Kada se radi o učinku čišćenja u šupljinama i tamo gde konvencionalni proizvodi za čišćenje imaju fizička ograničenja. TouchClean dopire u šupljine zahvaljujući svojoj izvanrednoj kombinaciji elastičnosti i viskoziteta i patentiranoj formuli, on apsorbuje nečistoću i sve ostatke i dubinski čisti kako u šupljinama tako i na površini! TouchClean je veoma jednostavan i izuzetno delotvoran! Dovoljno je samo da pritisnete TouchClean i izvadite ga na površinu i sve nečistoće biće zarobljene u materijalu, a sva prljavština koja se nalazi unutar vaše tastature biće izvađena napolje.

TouchClean je čudotvoran za čišćenje nepristupačnih mesta unutar vašeg automobila. Samo pritisnite i povucite i prljavština je nestala sa komandne table, ventilacionih otvora, dugmadi, prekidača, uglova ... TouchClean bez problema ulazi u svaki otvor koji inače nikada ne biste mogli da očistite.

Zbog čega je TouchClean visokotehnološka smeša za čišćenje tako jedinstvena?

Nije toksičan, biodrazgradiv, japanska tehnologija. Uklanja štetne čestice koje vidite, kao i štetne čestice koje ne možete da vidite. Dospeva u delove u koje ni jedno drugo sredstvo za čišćenje ne može da dospe.
Sigurno uklanja prljavštinu i nečistoću, tako da je bezbednije i zdravije za korisnika.
Možete ga koristiti i do 80 puta. Merač jačine na poleđini pakovanja govori potrošaču kada da kupi novi TouchClean. Ne ostavlja nikakve ostatke. Samo ga pritisnite i prljavština će nestati. Poboljšava rad vaših uređaja. Vaše ruke su bezbedne i ne prljaju se. Jedinstveni proces mikro-enkapsulacije - prljavština ulazi unutra, ali ne izlazi napolje. TouchClean možete koristiti svuda.
Toliko je lak za upotrebu da svako može da ga koristi.

Touch Clean postoji u DVE verzije:
- TouchClean Home & Office - za kuću i kancelariju (žuto pakovanje)
- TouchClean Car - za automobile (plavo pakovanje)

Najčešće postavljana pitanja:


Da li mogu da perem TouchClean ili treba da ga bacim već posle prve upotrebe?

TouchClean apsorbuje čestice nečistoće i vezuje ih; to znači da ove čestice ne mogu da umaknu TouchClean-u. Što više nečistoće TouchClean apsorbuje to masa više menja boju (žuti TouchClean menja se iz žute u zelenu, a plavi TouchClean iz plave u sivkasto-braon). Skala boja na pakovanju daje vam ovu informaciju. Kada masa promeni boju i više nečistoće ne može da apsorbuje, kao što je prikazano na ambalaži, tada je vreme
da se zameni.

Zbog čega ponekad imam drugačiji osećaj kada držim TouchClean u rukama?

TouchClean ima stalnu pH-vrednost oko 7. Vi na vašoj koži imate kiseli omotač zbog toga što je znoj neznatno kiseo. Ovakve supstance i ostali ostaci koji mogu postojati na ruci (koži) mogu da reaguju sa TouchClean-om, pa vam se zbog toga ponekad može učiniti da je masa drugačija na dodir. Samo stiskajte vaš TouchClean dok se vaše ruke ne prilagode PH ravnoteži TouchClean-a.

Šta se dešava sa klicama koje apsorbuje Touch Clean?

TouchClean absorbuje štetne klice i mikrobe i ta nečistoća se nikada ne prenosi niti prelazi na neku drugu površinu!

Da li je Touch Clean štetan za životnu sredinu?

TouchClean se sastoji isključivo od supstanci koje nisu štetne za životnu sredinu. Touch Clean nije štetan za životnu sredinu zbog toga što je biorazgradiv i netoksičan!

Da li je potrebno poštovati posebna uputstva prilikom odlaganja Touch Clean?

TouchClean je biorazgradiv i nije štetan za životnu sredinu. Možete da bacite Touch Clean u normalan kontejner za otpad.

 • TouchClean - visokotehnološka smeša za čišćenje, komplet 80gr
 • Upija prljavštinu i prašinu u šupljinama
 • Ne ostavlja tragove
 • Idealno za sve uređaje i površine
 • Ima dokazano dezinfekcijsko delovanje
 • Uništava 99.99% klica i mikroba
 • Koristi se do 80 puta, sve dok ne promeni boju
 • Za kuću i kancelariju - pakovanje u žutoj boji
 • Za automobile - pakovanje u plavoj boji
 • TouchClean - visokotehnološka smeša za čišćenje, komplet 80gr
 • Upija prljavštinu i prašinu u šupljinama
 • Ne ostavlja tragove
 • Idealno za sve uređaje i površine
 • Ima dokazano dezinfekcijsko delovanje
 • Uništava 99.99% klica i mikroba
 • Koristi se do 80 puta, sve dok ne promeni boju
 • Za kuću i kancelariju - pakovanje u žutoj boji
 • Za automobile - pakovanje u plavoj boji

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link