MEDISANA FreshAire™ – Prečistač i revitalizator vazduha

Sistem prečišćavanja, dezinfekcije i oplemenjivanja vazduha aromaterapijom sa Hidro-Vortex filtriranjem vazduha !!!

Cena: 5990.00din. Dodaj u korpu

Sigurno znate za onaj osećaj šetnje kroz šumu posle kiše. Osećate se tako živim, tako podmlađenim i osveženim sa svakim novim udisajem. Da li postoji način da obezbedite kvalitetan i čist vazduh, naročito ukoliko živite u gradu gde je zagađenost vazduha neizbežna? Da – postoji, sa prečistačem i revitalizatorom vazduha FreshAire™. 

Zašto prečistač i revitalizator vazduha FreshAire™ ? 

Prečistač i revitalizator vazduha FreshAire™ predstavlja sistem tretiranja vazduha pomoću vode – jedinstveni sistem prečišćavanja vazduha u kome se koristi prirodna snaga čišćenja koju imaju voda i biljni ekstrakti. On prečišćava, dezinfikuje, ovlažuje, odstranjuje mirise i obezbeđuje prirodni efekat aromaterapije sve vreme tokom prirodnog procesa prečišćavanja vazduha kojim se efikasno stvara čist, svež i zdrav vazduh. Ni jedan proizvod za prečišćavanje vazduha na današnjem tržištu nije u mogućnosti da to postigne. 

Prečistač i revitalizator vazduha FreshAire™:

• Neutrališe prašinu, duvanski dim, polen i ostale zagađivače

• Eliminiše bakterije, gljivice i ostale mikrobe uključujući i Escherichia coli (ATCC 4157), Staphylococcus aureus (ATCC 6538) i Salmonella typhimurium (ATCC 14028)

• Na prirodan način prečišćava i revitalizuje vazduh, otklanja mirise iz njega i obezbeđuje efekat aroma terapije

• Bezbedan za životnu okolinu, ne-toksičan, ne zagađuje, bio-razgradiv i bez alkohola

• Efikasno proizvodi čist, osvežavajući i zdrav vazduh 

 

Osnovni podaci:

Bilo da ste kod kuće ili u kancelariji možete udisati zagađen vazduh a da toga niste ni svesni. Zašto? Jednostavno zbog toga što vazduh u zatvorenom prostoru sadrži mnogobrojne zagađivače, kao što su: • Prašina, izduvni gasovi, čestice uglja, • Grinje, životinjska perut, • Polen, duvanski dim, pesticidi, • Bakterije, virusi, plesan, spore buđi itd. Sa druge strane, udisanje kvalitetnog i čistog vazduha je poput šetnje šumom posle prolećne kiše. Osećate se živim, podmlađenim i osveženim. Pa, kako se dobija najčistiji mogući vazduh koji najviše osvežava? 

Kako dobiti vazduh najboljeg kvaliteta? 

Postoji nekoliko važnih koraka u procesu dobijanja zdravog vazduha najboljeg kvaliteta:

1. Prečišćavanje – zagađivači, duvanski dim, prašina, alergeni iz vazduha i ostale neželjene čestice moraju biti otklonjeni

2. Dezinfekcija – bakterije, gljivice, buđ i ostali štetni mikroorganizmi moraju biti uništeni

3. Odstranjivanje mirisa – neprijatni i nezdravi mirisi moraju biti uklonjeni i zamenjeni prirodnim, osvežavajućim mirisnim notama

4. Ovlaživanje – potrebno je da vazduh ima odgovarajući nivo vlažnosti za umirivanje respiratornog sistema i kože

Da bi ste pokrili sve ove korake, morate imati:

• Sistem za filtriranje vazduha

• Ultraljubičasto ili ozonsko dezinfekciono sredstvo

• Odstranjivač mirisa

• Ovlaživač vazduha

• Druge aromaterapijske proizvode

 

Da li postoji neki bolji način za dobijanje vazduha visokog kvaliteta? Da, postoji, sa prečistačem i revitalizatorom vazduha FreshAire™. 

Kako FreshAire™ funkcioniše? 

Prečistač i revitalizator FreshAire™ je aparat koje vam obezbeđuje kvalitetan, čist i osvežavajući vazduh. To je proizvod visoke tehnologije koji u sebe uvlači zagađen vazduh i oplemenjuje ga biljnim ekstraktima iz linije GreenSphere™. On uvlači vazduh pomoću motora velike brzine sa 2900 obrtaja u minuti. Tako je brz da stvara kretanje vode i vazduha poput ciklona ili tornada, putem Hidro-Vortex tehnologije i izbacuje napolje rastvor vode i biljnih ekstrakata velikom brzinom.

Pomoću ove tehnologije za prečišćavanje vazduha iz vazduha se odstranjuju alergeni i ostale neželjene čestice. Bakterije, buđ, grinje i ostali štetni mikroorganizmi eliminišu se pomoću GreenSphere™ biljnih ekstrakata. Neprijatni mirisi se odstranjuju i zamenjuju ih osvežavajući, prirodni mirisi. Pored toga, FreshAire™ ovlažuje vazduh putem hlapljenja vode, do nivoa vlage koji umiruje vašu kožu i respiratorni sistem. I na kraju, eterična ulja iz GreenSphere™ biljnih ekstrakata na prirodan način oplemenjuju vazduh aromaterapijom. 

GreenSphere™ biljni ekstrakti sa eteričnim uljima

Sa revitalizatorom FreshAire™ sigurno imate kvalitetan, čist i svež vazduh. Sve što vi treba da uradite je da upotrebite GreenSphere™ asortiman koncentrovanih biljnih ekstrakata. Ne samo da ćete iskusiti bolji kvalitet vazduha nego će i vaša okolina odisati prijatnim mirisom! Serija GreenSphere™ biljnih ekstrakata je razvijena primenom moderne tehnologije.

GreenSphere™ koncentrovani biljni ekstrakati, ne samo da vrše funkciju aromaterapije, nego ubijaju bakterije, gljivice i ostale mikrobe sa efikasnošću većom od 99,99% laboratorijski dokazano. Eliminiše patogene u vazduhu uključujući i Escherichia coli (ATCC 4157), Staphylococcus aureus (ATCC 6538) i Salmonella typhimurium (ATCC 14028).

Serija GreenSphere™ biljnih koncentrata je razvijena primenom moderne tehnologije. Ovi biljni ekstrakti deluju kao moćno, prirodno sredstvo za dezinfekciju i prečišćavanje vazduha. Trenutno postoji izbor od 3 (tri) vrste koncentrovanih biljnih ekstrakata: Lavanda, Eukaliptus, Ocean Mist.

Poznato je da je za dobro zdravlje nephodno udisati čist i kvalitetan vazduh, a u poslednje vreme svedoci smo da je zagađenost vazduha postala veliki zdravstveni problem. Ako vazduh u vašem okruženju nije čist može vam se desiti nešto poput:

• Alergije, osipa, svraba kože

• Čestih prehlada

• Iritiranih očiju, nosa, grla i teškoća pri disanju

• Slabije koncentracije, dugotrajne depresije ili "naglih promena raspoloženja"

• Čestih napada astme, glavobolje, nesvestice ili umora

 

Zvuči vam poznato? Možda prepoznajete ove simptome!

Da ponovimo: Prečistač i revitalizator vazduha FreshAire™ koristi potpuno prirodnu snagu čišćenja iz vode i koncentrovanih biljnih ekstrakata/eteričnih ulja za dobijanje efekta prečišćavanja vazduha. Ovom tehnologijom odstranjuju se mirisi, bakterije, gljivice i ostali zagađivači, pri čemu se dobija prirodan, aromaterapijom obogaćeni vazduh.

Istovremeno, vrši se prirodno vlaženje vazduha putem hlapljenja vode, čime se obezbeđuje maksimalni komfor za vas, a dobija se vidno čistiji, svežiji vazduh koji vas osvežava i smiruje za samo nekoliko minuta posle uključenja FreshAire™.

Ne zaboravite, uz pomoć samo jednog FreshAire™ aparata možete zameniti pravu kolekciju proizvoda za prečišćavanje vazduha, a da ne govorimo o uštedi. Počnite danas da radite na sopstvenoj zaštiti i nezi, kao i na nezi i zaštiti onih koje volite, i to uz pomoć čistijeg, zdravijeg vazduha – koristite prečistač i revitalizator vazduha FreshAire™.

Od čega se ovaj paket sastoji?

Naš paket sa prečistačem i revitalizatorom vazduha FreshAire™ sastoji se od: • 1 kom FreshAire™ • 1 x 30ml GreenSphere™ koncentrovani biljni ekstrakat • uputstvo za upotrebu i garancija.

 • FreshAire™ obezbeđuje prečišćen, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
 • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
 • Bez filter umetaka - voda je filter
 • Višestruka funkcija: prečišćavanje vazduha, dezinfekcija vazduha, aromaterapija vazduha, vlaženje vazduha 
 • Dostupni GreenSphere™ biljni ekstrakti - Lavanda, Eukaliptus, Ocean Mist
 • Kapacitet 80m2  • Napajanje 220V AC 16W  • Boja: bela
 • FreshAire™ obezbeđuje prečišćen, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
 • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
 • Bez filter umetaka - voda je filter
 • Višestruka funkcija: prečišćavanje vazduha, dezinfekcija vazduha, aromaterapija vazduha, vlaženje vazduha 
 • Dostupni GreenSphere™ biljni ekstrakti - Lavanda, Eukaliptus, Ocean Mist
 • Kapacitet 80m2  • Napajanje 220V AC 16W  • Boja: bela

Bio je vreo letnji dan… Temperatura vazduha prelazila je uveliko 35 stepeni. Sestra je slavila rođendan. Nismo baš bili oduševljeni što idemo kod nje po najvećoj vrućini, znajući da ona živi u zgradi, a da pri tome nema klimu.. Međutim kada smo zakoračili u stan, na naše veliko iznenađenje bilo je više nego prijatno boraviti u njemu. Ceo stan odisao je prijatnim mirisom. Imali smo osećaj kao da smo na polju lavande posle prolećne kiše. Pitao sam sestru šta je ovo a ona mi je tada pokazala ovaj uredjaj. Posle toga sam ga poručio I sada imam I ja to u svojoj kući, dobar je!

Goran Panić 52, Paraćin

Fresh air je doneo u moju kuću fantastičan osećaj svežine. Pošto imamo centralno grejanje vazduh koji udišemo tokom zime je toliko suv da ni posude sa vodom obešene o radijator ništa ne pomažu. Sa Fresh airom ja više ne razmišljam o suvom vazduhu već koji miris da ubacim u njega, jer ne mogu da se odlučim da li da kapnem par kapljica ulja od limete ili možda lavande ili pak možda sandalovo drvo… To je od sada moja jedina dilema što se tiče vazduha u kući jer sve ostalo imam. Svima preporučujem Fresh air.

Goca Isailović 39, Pančevo

Stvarno odlična stvar za svaki dom,sve pohvale za aparat

Pazman Ivan

Izuzetno sam zadovoljna svojim FreshAire-om. Jako mi se dopada kako izgleda. Veoma sam izbirljiva po pitanju stvari koje unosim u kuću. Dizajn FreshAire-a je fantastičan, obožavam ga!Primetila sam da je zaista efikasan u prostoru gde ima dosta duvanskog dima i neprijatnih mirisa iz kuhinje. Što je najbolje, nikad ne moram da kupujem i menjam filtere, već samo FreshAire ispraznim i ponovo ga napunim običnom vodom iz česme. Po veoma prisupačnoj ceni dobila sam čist, svež i prirodnom aromaterapijom oplemenjen vazduh u svom stanu.

Zorana Pavić

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link