Camille Snail Gel (250ml)

Prirodan gel na bazi ekstrakta puževe sluzi, belgijske proizvodnje, broj 1 u Evropi.

Cena: 999.00din. Dodaj u korpu

Prirodan gel na bazi ekstrakta puževe sluzi, belgijske proizvodnje, broj 1 u Evropi. 

1. Eliminiše sitne bore oko očiju
2. Uklanja akne i ožiljke
3. Smanjuje ožiljke
4. Smanjuje bore
5. Smanjuje hiperpigmentaciju
6. Uklanja strije

Camille Pužev Gel je zbog snažne regenerišuće formule sa ekstraktom puža, jedan od najprodavanijih proizvoda u Evropi. Sadrži ekstrakt puževog gela kao osnovni sastojak, obogaćen Aloe Verom i može se koristiti na celom telu (licu, dekolteu, rukama, nogama...) kako žene tako i muškarci. Ova efikasna formula razvijena je da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i strijama. Odlično deluje na zrelu kožu, tako što ublažava bore, sužava pore i sprečava pojavu novih, daje koži noviji, zdraviji i zategnutiji izgled.

Priča o Camille Puževom Gel-u

Pre mnogo godina,  stari Grci i Rimljani koristili su puževe za iscelenje i zarastanje rana i smirivanje infekcija. U nekoj bližoj istoriji, lekari specijalizovani za zarastanje rana, savetovali su svojim pacijentima da uzmu puževe iz prirode i puste ih kako bi puzili po njihovim ranama (to se i danas savetuje na pr. posle nekih plastičnih operacija). Sluz (gel) koju puževi ostavljaju iza sebe ima neverovatan efekat izlečenja i zacelenja rana i ožiljaka. Isti ekstrakt, puž koristi za regeneraciju svoje oštećene kućice, pa su lekari došli do zaključka da ovaj sastojak na isti način deluje i na regeneraciju ljudske kože. Kompleksna kombinacija aktivnih sastojaka sluzi puža sadrži alantoin, elastin, kolagen, vitamine, minerale i prirodnu glikolnu kiselinu koja kao piling deluje na stare, oštećene ćelije kože i obnavlja ih na potpuno prirodan način. Danas ovaj gel ima široku primenu u sprečavanju kožnih bolesti, pa je našao svoje tržište ne samo u Evropi, nego širom sveta, gde obara sve rekorde prodaje za kozmetičke proizvode tog tipa.

Kako Camille Pužev Gel deluje?

1. Sitne bore oko očiju će se smanjiti upotrebom Camille Puževog Gela. One će postati pliće a samim tim manje vidljive. Sprečava nastanak novih bora.
2. Izgled ožiljaka i akni biće poboljšan upotrebom Camille Puževog Gela dva puta dvnevno. Vaša koža će biti glatka i zdrava.
3. Camille Pužev Gel će pomoći da se vaši ožiljci smanje. Ožiljci će biti manje vidljivi, a koža će biti glatka. Vaša koža će izgledati mnogo zdravije a ožiljci i hrapavost će biti vidno smanjeni.
4. Bore će se smanjiti tokom upotrebe Camille Puževog Gela. One će postati pliće i manje vidljive. Pored toga sto smanjuje posotjeće sprečava pojavu novih bora.
5. Hiperpigmentacija će biti manje izražena sa upotrebom Camille Puževog Gela. Pigmentacija će biti smanjena i vaša koža će izgledati mnogo zdravije.
6. Camille Pužev Gel se može koristiti na svim delovima tela. Na primer, na mestima gde su se pojavile strije. Strije će postati manje vidljive, a vaša koža će biti glatka.

Upotreba Camille Puževog Gel-a

Camille Pužev Gel nema neželjena dejstva, koža ga veoma dobro podnosi i namenjen je celom telu. Nakon što očistite lice ili kožu, preporučuje se upotreba dva puta dnevno, ujutru i uveče. Redovnom negom sa Camille Puževim Gelom možete veoma brzo videti i osetiti rezultate na vašoj oštećenoj i iziritiranoj koži. Zbog izuzetne delotvornosti Camille Pužev Gel obnavlja ćelije, pa ćete osetiti blago i prijatno smirenje. Pomoću Camille Puževog Gela možete rešiti svaki problem vaše kože.

10 razloga zašto da upotrebljavate Camille Pužev Gel:

1.   Snažna regenerišuća formula
2.   Najpovoljnija cena za pužev gel
3.   Idealan za celo telo i sve tipove kože
4.   Uklanja akne i ožiljke od bubuljica
5.   Uklanja bore i sitne bore oko očiju
6.   Uklanja strije
7.   Smanjuje ožiljke
8.   Smanjuje pigmentaciju i hiperpigmentaciju
9.   Brza isporuka za samo dva radna dana
10. Dostupan je u celoj Srbiji i van zemlje

Dodatne informacije o proizvodu:

Proizvod: Camille Snail Gel / Gel na bazi puževe sluzi
Proizvođač: Camille Belgium b.v.b.a., Belgija
Količina: 250ml
Rok trajanja: naznačen na pakovanju

Ekskluzivni i ovlašćeni uvoznik za Camille Snail Gel prozvod belgijske kompanije Camille Belgium b.v.b.a. za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju je preduzeće Medisana Trade d.o.o., Jevrejska 13, 11000 Beograd, tel: +381 11 3293 258, e-mail: intronic@yubc.net
 

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link