DERMA HAIR Fiberi za kosu 22gr (75 aplikacija) - TAMNO SMEĐA

DERMA HAIR - bujna kosa za 10 sekundi! DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su brz i siguran način da se poboljša izgled kose.

Cena: 2990.00din. Dodaj u korpu

DERMA HAIR fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DERMA HAIR mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila proređena. U to ćete se i sami uveriti kad ga jednom isprobate. Ovaj preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.

Konačno postoji siguran i prirodan način da se eliminiše pojava ćelavosti kod muškaraca i žena. To nije sprej, krema ili nešto što samo prekriva kosu. Ustvari, to je novi i revolucionarni proizvod toliko usavršen da se ne može porediti ni sa čim što ste pre videli.

DERMA HAIR fiberi su novi, izvanredan kompleks neprimetnih "mikrofiber vlakana" koji će se savršeno uklopiti sa vašom kosom. DERMA HAIR mikro vlakna su napravljena od istog organskog proteina - keratina kao i Vaša vlastita kosa. Kroz proces prijanjanja, ova vlakna se restruktuiraju po kosi, čineći je gustom i snažnom. Tako ćete odmah dobiti puniji i prirodniji izgled vaše frizure kakvu nikad ranije niste mogli ni zamisliti.

Šta je DERMA HAIR preparat

DERMA HAIR preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Preparat je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije.

Kako deluje

Kada DERMA HAIR preparatom tretirate delove glave koji su potpuno bez kose ili tamo gde je ona proređena, negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

Struktura

DERMA HAIR preparat je 100% prirodan proizvod. Sastoji se od biljnih vlakana koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose. Antialergijski preparat, može se koristiti i za osetljivu kožu.

Biljna vlakna

DERMA HAIR fiberi su sačinjeni od biljnih vlakana. Njihova optička struktura je veoma slična prirodnoj kosi. Ovo je jedan od razloga zašto DERMA HAIR preparat korisniku pruža potpuno prirodan efekat.

Kako se koristi

Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru. Nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Preparat DERMA HAIR ne zahteva dodatno učvršćivanje. Međutim, ako planirate da se bavite sportom, šetate po kiši ili na jakom vetru ili ste na drugi način izloženi značajnom mehaničkom udaru na vašu kosu, preporučuje se da koristite sprej za fiksiranje (bilo koji lak za kosu) da biste učvrstili postojanost nanešenog preparata. DERMA HAIR preparat se ispira prilikom pranja običnim šamponom za kosu.

Ekskluzivni i ovlašćeni uvoznik DERMA HAIR proizvoda za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju je preduzeće Medisana Trade d.o.o., Jevrejska 13, 11000 Beograd, tel: +381 11 3293 258, e-mail: intronic@yubc.net

DERMA HAIR preparat je popularan kozmetički proizvod za tanku, proređenu kosu i zaliske, kosa postaje gusta i bujna

Regular Size sa 22 grama DERMA HAIR mikrofibera namenjen za 75 aplikacija

DERMA HAIR preparat je pogodan za muškarce i žene

Dostupne boje (prema boji Vaše kose): Crna, Tamno smeđa, Umereno smeđa

Lako korišćenje, nanosi se za 10 sekundi

Potpuno prirodan izgled, DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su potpuno nevidljivi čak i iz neposredne blizine

DERMA HAIR preparat je postojan ceo dan, otporan na vetar, kišu i znoj

Napravljen od prirodnih vlakana biljaka, antialergijski, bezbedan za osetljivu kožu glave

Ne sadrži sintetičke boje i konzervanse.

Pošto se fiberi vezuju za samu kosu, bez da samo oboje teme glave, kosa izgleda bujnije, dobija volumen i zdrav izgled.

Može se koristiti u kombinaciji sa drugim proizvodima za kosu, uključujući i preparate za lečenje kose i kože glave.

DERMA HAIR preparat se može koristiti nakon operacije transplantacije kose da joj se poveća bujnost.

DERMA HAIR preparat je popularan kozmetički proizvod za tanku, proređenu kosu i zaliske, kosa postaje gusta i bujna Regular Size sa 22 grama DERMA HAIR mikrofibera namenjen za 75 aplikacija DERMA HAIR preparat je pogodan za muškarce i žene Dostupne boje (prema boji Vaše kose): Crna, Tamno smeđa, Umereno smeđa Lako korišćenje, nanosi se za 10 sekundi Potpuno prirodan izgled, DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su potpuno nevidljivi čak i iz neposredne blizine

DERMA HAIR preparat je popularan kozmetički proizvod za tanku, proređenu kosu i zaliske, kosa postaje gusta i bujna Regular Size sa 22 grama DERMA HAIR mikrofibera namenjen za 75 aplikacija DERMA HAIR preparat je pogodan za muškarce i žene Dostupne boje (prema boji Vaše kose): Crna, Tamno smeđa, Umereno smeđa Lako korišćenje, nanosi se za 10 sekundi Potpuno prirodan izgled, DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su potpuno nevidljivi čak i iz neposredne blizine

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link