DETOX GOLD Foot Pads – Jastučići za detoksikaciju

GOLD Foot Pads jastučići ublažavaju napetost i umor, poboljšavaju san, čiste kožu i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje.

Cena: 3950.00din. Dodaj u korpu

Svakog dana izloženi smo hiljadama jakih toksina. Oni su svuda: u vodi koju pijete, u hrani koju jedete, u vazduhu koji udišete… Ovi toksini se akumuliraju u telu, utiču na funkcionisanje vitalnih organa. Znaci njihovog prisustva u organizmu su umor, glavobolja, loša cirkulacija krvi, hronični bolovi, slab imuni sistem, konstipacija, artritis, depresija, kožna oboljenja, starenje...

DETOX GOLD Foot Pads jastučići - nov i jedinstven način da se detoksikuje telo. Jastučići pomažu da se spreči nagomilavanje toksina u telu, što značajno smanjuje mogućnost pojave bolesti.

Vekovima, istočna tradicionalna medicina je proučavala kretanje toksina u telu. Toksini se kreću niz telo i akumuliraju u stopalima i člancima. Kombinacija bilja i drugih prirodnih sastojaka u DETOX GOLD Foot Pads jastučićima nežno prijanja na akupunkturne tačke na tabanima i apsorbuje toksine iz tela. Detoksikacija putem DETOX GOLD Foot Pads jastučića omogućava telu da obavlja funkcije koje se očitavaju u borbi protiv bolesti, omogućuje vam da se osećate bolje, donosi vam bolju koncentraciju i poboljšava ukupno zdravstveno stanje.

Glavni sastojci DETOX GOLD Foot Pads jastučića su suvi ekstrakt sirćeta od bambusa i ekstrakt dorzalnog dela oklopa rakova u prahu koji imaju funkcije super upijanja i izbacivanja toksina.

DETOX GOLD Foot Pads jastučići se nose tokom sna dok se telo odmara. Vreme korišćenja je za svakog pojedinca je drugačije i zavisi od načina života i odzaziva imunološkog sistema. Za ljude koji se žele osloboditi toksina, u početku se preporučuje 5-dnevna upotreba, a zatim održavanje, barem jednom u dva meseca po 5 dana detoksikacije. Ovaj paket sadrži 10 jastučića.

Dovoljno je da zalepite jastučiće nastopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. Držite ih na nogama najmanje 6 sati, a preporuka je 8 sati. Nakon odlepljivanja jastučića, na njima se zadržavaju određene količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela. Jastučići nakon upotrebe mogu poprimiti žućkastu boju, tamno braon ili crnu, u zavisnosti od stanja organizma korisnika koji ih upotrebljava.

DETOX GOLD Foot Pads jastučići su namenjeni samo za vanjsku upotrebu. Ako ste alergični na sastojke u jastučićima, odmah ih prestanite koristiti. Nemojte stavljati jastučiće na otvorenu ranu. Držati dalje od vlage i sunčeve svetlosti.


Namena:

Za konzumente alkoholnih pića i cigareta, za osobe koje dugo stoje, za osobe koje trpe velike fizičke ili mentalne napore, za starije ili nemoćne osobe, za kozmetičku upotrebu

Primenjuje se na:

Akupunkturnim tačkama stopala
Direktno na deo tela gde osećate neprijatnost, kao štosu zglobovi, dlanovi, struk, ramena, leđa, na deo kože sa opuštenim tonusom, na umorne noge i mišiće

Ekskluzivni i ovlašćeni uvoznik GOLD Foot Pads proizvoda kompanije Health Products Ltd. za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju je preduzeće Medisana Trade d.o.o., Jevrejska 13, 11000 Beograd, tel: +381 11 3293 258, e-mail: intronic@yubc.net

 • Pakovanje sadrži 10 jastučića za 5 dnevnu detoksikaciju
 • Otklanja toksine i poboljšava izgled kože
 • Opušta mišiće i eliminiše višak tečnosti iz organizma
 • Poboljšava opšte stanje organizma i cirkulaciju
 • Poboljšava san i ublažava umor
 • Omekšava stopala i otklanja neprijatan miris
 • Radi na principu istočnjačke tradicionalne medicine
 • Proizvođač: Health Products Ltd.
 • Pakovanje sadrži 10 jastučića za 5 dnevnu detoksikaciju
 • Otklanja toksine i poboljšava izgled kože
 • Opušta mišiće i eliminiše višak tečnosti iz organizma
 • Poboljšava opšte stanje organizma i cirkulaciju
 • Poboljšava san i ublažava umor
 • Omekšava stopala i otklanja neprijatan miris
 • Radi na principu istočnjačke tradicionalne medicine
 • Proizvođač: Health Products Ltd.

Radim u industrijskoj zoni i svakodnevno sam izložen pojačanoj koncentraciji zagađivača. Preventivno koristim ove jastučiće jednom mesečno i osećam se bolje, odmornije, zdravije. Koristio sam i od drugih kompanija ranije, ovi su mi za sada omiljeni jer najviše izvuku.

Radovan Pavlović 61, Šid

Poručio sam Detox jastučiće pre oko 2 nedelje jer sam ih video na Medisaninom sajtu i pošto se trudim da vodim maksimalno zdrav život odlučio sam da se rešim toksina koje nikako ne mogu da izbegnem a Detox Gold jastučići su definitivno pomogli, osećaćete se bolje i lakše, ja sam imao utisak posle korišćenja da sam skinuo 3 kile ali kad sam stao na vagu kilaža je nažalost ostala ista, mada mnogo bolje se osećam.

Srdjan Radulović 37, Novi Sad

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link