Rasterivač štetočina Green Protect Plus

Koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje štetočina kao što su miševi, pacovi, bubašvabe, pauci... itd.

Cena: 1290.00din. Dodaj u korpu

Green Protect Plus je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde.
U rasterivaču štetočina Green Protect Plus nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce. 

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno djeluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode, pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promenljive ultrazvučne i elektromagnetne talase, koje stvara ovaj uređaj, koji su nečujni za ljudsko uho, ne smetaju deci, kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smetaju biljkama i ne ometaju elektronske uređaje.

Green Protect Plus je bezbedan za upotrebu, ne isparava štetne i otrovne hemikalije, a efektivna površina njegovog delovanja je do 250m2. Energetski je efikasan jer troši samo 3W. Potrebno je da ga uključite u priključak za struju i on odmah deluje. U ovaj viskokvalitetni rasterivač štetočina ugrađena je najnovija tehnologija u oblasti rasterivanja raznih vrsta glodara i insekata, te ga ovo čini najboljim izborom u rasterivanju štetočina uopšte.

Green Protect Plus je idealan za upotrebu na svim mestima gde je neophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima…

Elektromagnetna karakteristika 
Jednostavno uključite uređaj u struju i Green Protect Plus počinje da koristi elektromagnetnu tehnologiju koja se naziva „struja sa faznim pomerajem“. Menjanjem elektro-magnetnog polja kroz postojeću električnu instalaciju, GreenProtect™  stvara neugodno okruženje, koje pomaže u rasterivanju štetočina iz zidova, plafona i poda, upravo tamo gde se javljaju najveći problemi sa štetočinama. Ova karakteristika deluje u celoj vašoj kući gde postoji priključak za električnu struju.

Ultrazvučna karakteristika 
Green Protect Plus u sebi ima zvučnike koji stvaraju ultrazvučnu sirenu sa hrapavim tonom koja je nečujna za ljude. Zvučnici proizvode ultrazvuk od 115 dB, koji na štetočine deluje izuzetno uznemirujuće. Ultrazvučna karakteristika štiti celu kuću pod uslovom da prostorije nisu zatvorene.

Specifikacija: 
Napajanje: 220V/50Hz
Potrošnja energije: 3W
Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
Jačina zvuka: 115db
Pokriva površinu: 250m2

Sugestije za postizanje najboljih rezultata 

1.Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje Green Protect Plus.

2. Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje Green Protect Plus.

3. Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili druge štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd u delove koji nisu zaštićeni pomoću Green Protect Plus.

Specifikacija: 
Napajanje: 220V/50Hz
Potrošnja energije: 3W
Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
Jačina zvuka: 115db
Pokriva površinu: 250m2

Specifikacija: 
Napajanje: 220V/50Hz
Potrošnja energije: 3W
Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
Jačina zvuka: 115db
Pokriva površinu: 250m2

Trenutno nema nijednog iskustva.

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link